Bon día Companys!

Avui fà tres anys que es van revelar  contra les forces d’ocupació. Fa tres anys que vam ser una nació de veritat. Fa tres anys anàvem tots a una. Fa tres anys vam posar en escac i van acollonar a tots els hereus de el règim del 78. Avui fa tres anys que erem imparables.  Pero, avui després de tres anys som un poble submís a un règim dictatorial. Avui tenim presos polítics, tenim gairebé tres mil represaliats i el més greu de tot … amb un president de la Generalitat inhabilitat per una pancarta.

Sentim tristesa i ràbia de tenir uns polítics que no estan a l’alçada del seu poble.Ens demana de nou el MHP Quim Torra que empenyem de nou. Però està demostrat que solament el poble no canvia les coses. Necessitem líders polítics que realment siguin ells els que empenyin. Per això, avui dia 1 d’octubre és un dia trist per a Catalunya. Han passat tres anys i estem pitjor que mai amb represaliats i gestionats pel Gobierno de España.

No obstant, també dir… que fa tres anys ens vam conèixer tota mena de persones … què ens vam adonar que érem demòcrates i amb el dret a decidir quin rumb voliem pel nostre poble.

Aquest esperit avuí en dia persisteix, malgrat tenir-ho tot en contra.
Avuí fà tres anys van  conèixer a persones que avuí en día formen part del nostre cercle familiar  d’amics amb l’esperit de lluita combatiu. Qué el seu únic objectiu és el dret a decidir i la independència de Catalunya!

           1 D’OCTUBRE  Ni OBLIT, NI PERDÓ!

Una abraçada a Tots Companys!
Continuent amb la lluita!
No defallirem!
Visca Catalunya Lliure!
I Visca la Independència!✊💪💪💪

Santa Coloma del Cervelló per la República (JuntsXCat)