Fer que l’ajuntament de Santa Coloma de Cervelló sigui un mecanisme administratiu i polític transparent i de participació, ha de ser l’objectiu de qualsevol demòcrata. Del nostre Grup segur.

No hem trigat ni una setmana a posar-nos les piles, que hem rebut per part del govern municipal, (ERC + Progrés), la informació d’una propostad’acord entre els ajuntaments de St. Vicenç dels Horts, Sta.Coloma de Cervelló i la Diputació de Barcelona, per regularitzar la urbanització de Sant Roc.

Ens hem reunit amb la majoria de veïns de San Roc i els hi hem exposat, després d’unaanàlisi acurada del document, la nostra proposta. Proposta que en cap cas s’oposa a regularitzar la urbanització. Una reunió on més de 80 veïns han signat la nostra proposta, per introduir millores substancials, en qualsevol estudi que afecti als veïns.

Com no podia ser d’altra manera, vàrem comunicar al’equip de govern de l’ajuntament el resultat de la reunió amb els veïns de Sant Roc i vàrem sol·licitar la retirada, del’ ordre del dia del Ple Municipal, de la proposta per aprovar l’acord o, en el seu defecte, que s’introduís l’acceptació dels punts proposats mitjançant escrit recolzat per les signatures.

L’alcaldessa, acabada la reunió de Junta de Govern i abans  de començar el Ple Ordinari, va comunicar la retirada del’ordre del dia del punt que contemplava l’acord.

Santa Coloma de Cervelló per la República–JxCat, es congratula per la decisió, tot i esperant obrir un espai de debat amb l’equip de Govern per tal d’assolir la millor opció pels nostres veïns del barri de Sant Roc, i per tant també de Sta. Coloma de Cervelló.

Boi Fuster

Regidor

26 de juliol del 2019