Convocatoria JxSCdC acte central de campanya dia 11 de maig de 2019

Crònica de l'acte

 

 

ACTE CENTRAL DE CAMPANYA

Agafem empenta.

Tot i ser una de les formacions modestes de l’actual consistori municipal i viure un moment d’empatx electoral, el passat dissabte en l’Acte Central de Campanya, Santa Coloma de Cervelló per la República –JxCat- vàrem tastar una part bonica de la política: aconseguirem fer-nos escoltar en directe per un nombrós grup de colomins que se sentiren interpel·lats i amablement ens feren propostes i crítiques positives al nostre Programa Municipal.
Amb les veus clares i contundents dels nostres padrins, En Ramon Tremosa i En Ramón Cotarelo, i del nostre aspirant a l’Alcaldia, En Boi Fusté, a la Plaça del Pi Tallat ressonaren clams per la llibertat i pel compromís democràtic amb la independència de Catalunya, per la reivindicació de justícia per a tots els presos polítics i exiliats i per la conservació i millora de l’entorn natural dels nostres nuclis de població.

La llibertat precisa participació política.

En Boi Fusté remarcà una vegada més el nostre propòsit republicà de fer prevaldre l’opinió de la ciutadania a través de la participació i les consultes en tots els temes importants de l’àmbit municipal, especialment el del medi ambient i urbanisme, però també el de la joventut i l’educació. En Ramon Tremosa reflexionà brillantment sobre la necessitat tant de la presència en el Parlament europeu del M.H. President Carles Puigdemont, i dels Consellers Toni Comín i Clara Ponsatí, a fi de defensar la pràctica del dret de l’autodeterminació, com de l’ús habitual dels mecanismes de participació vinculant en altres estats amb democràcies més consolidades. I En Ramón Cotarelo ens il·lustrà sobre el paper fonamental de la llibertat municipal en les llibertats europees i, des del reconeixement de la legitimitat d’altres opcions, defensà la necessitat estratègica i tàctica de la coalició de Junts per Catalunya per mantenir sense ambigüitats el projecte de la República Catalana a totes les institucions polítiques del país.

Un Programa permeable per a tots els veïns i veïnes de Santa Coloma.

En el curs de les profitoses converses posteriors amb el públic, recollirem propostes que milloren el nostre Programa Municipal.
Detectem un desvetllament especial sobre el futur territorial de la nostra vila, per la qual cosa en els propers actes de Campanya a celebrar a la Colònia Güell, a Cesalpina i a Sant Roc, aprofundirem l’exposició de la nostra posició.

Us hi esperem!