Aigües de Barcelona, empresa privada, ha decidit aplicar un nou concepte per incrementar el rebut de l’aigua. Diuen que és un tema de pressió, d’aixetes i de garantir el que ara rebem.

Res a veure amb el consum i el manteniment de les xarxes (com ho són les depuradores i el tractament per potabilitzar l’aigua), amortitzades fa temps.

El nostre grup municipal, Santa Coloma de Cervelló per la República (Junts), davant d’aquest nou càrrec espoliador de les butxaques dels nostres veïns i veïnes, iniciem el treball polític i jurídic per recórrer l’aplicació dels nous barems, que en cap cas es tradueixen en un nou servei o en una millor qualitat de l’aigua.

Paguem més pel mateix servei i consum!

A hores d’ara, ja hem demanat a l’Equip de Govern que ens faciliti el conveni signat al seu moment amb Aigües de Barcelona, la seva finalització i el consum total dels veïns i veïnes, per conèixer els costos i beneficis. Us comuniquem, tanmateix, que iniciem l’estudi per proposar municipalitzar el servei d’aigües. Dret que per llei tenen els Ajuntaments.